De Beste Cupcakes in New York

Cupcakes. Die heerlijke luchtige kleine gebakjes. Als je in New York bent, zul je ook merken dat deze zoete trend daar ook zijn intrede heeft gemaakt. Of is het daar begonnen en is het naar ons overgewaaid? De vraag blijft: waar haal je de beste cupcakes in New York? Op zoveel plekken! Er is een enorme wildgroei aan cupcake winkeltjes. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt van onze favoriete plekken om cupcakes te halen. Let wel: het is een random volgorde! En waarschijnlijk is er nog zoveel meer. Zie het dus als een inspiratie lijstje en voeg je eigen favorieten er aan toe.

De beste Cupcakes in New York

Magnolia Bakery

Wat moet je nog zeggen over de Magnolia Bakery. Ik heb er al een hele post over geschreven. Eigenlijk kun je niet naar New York gaan, zonder de Magnolia Bakery te bezoeken en hun alom geprijsde Red Velvet Cupcake te proberen. Een absolute aanrader! Maar eigenlijk loopt van alles wat je daar kunt vinden het water in je mond. Zet maar op je lijstje!

Meer info: HTTP://WWW.MAGNOLIABAKERY.COM
Locatie: 401 Bleecker Street en West 11th Street

Georgetown Cupcakes

Als je een dagje shoppen op je programma hebt staan, dan is de kans groot dat je in SoHo terecht komt. Perfect! Waar daar vind je ook Georgetown Cupcakes. Als de wachtrij een indicator zou zijn hoe goed de cupcakes zijn, dan zijn ze echt fantastisch! En dat zijn ze ook. Als je nu denkt: die naam komt me bekend voor. Dat kan kloppen! Ze hebben namelijk een eigen TV serie op TLC.

Meer info: HTTPS://WWW.GEORGETOWNCUPCAKE.COM/
Locatie: 111 Mercer Street (tussen Spring en Prince)

Two Little Red Hens

Als je een gemiddelde New York fan zou vragen waar je cupcakes moet halen, dan zul je waarschijnlijk al snel Magnolia Bakery horen. Vraag je dit aan een die-hard New York fan of New Yorker, dan zullen ze al snel Two Little Red Hens zeggen. Deze award-winning bakery is een echte New York favoriet. De sfeer in de shop is geweldig en de cupcakes overheerlijk. Aanrader!! Ow en ze hebben niet alleen de beste cupcakes, maar ook de beste cheesecake van New York.

Meer info: HTTP://WWW.TWOLITTLEREDHENS.COM
Locatie: 1652 Second Avenue (86th Street)

Cupcake Café

Er zijn cupcakes en er zijn cupcakes. Maar kom je in Cupcake Café dan snap je dat het versieren van een cupcake een kunst op zich is. In dit cafe zijn de decoraties op de cupcakes echt kunst! Fantastische bloemen, die je uiteraard kan opeten. Niet alleen op cupcakes, maar ook op complete taarten. Vandaar een van de New York’s favoriete bakkerijen.

Meer info: HTTP://WWW.CUPCAKECAFE-NYC.COM
Locatie: 545 9th Avenue

Cupcake route doen?

Heb je geen keuze kunnen maken en wil je toch eigenlijk van alles proberen? Dan is de cupcake route misschien iets voor je. Samen met een New York Foodie loop je langs de beste banketbakkerijen van New York. Niet alleen Magnolia Bakery komt aan bod, maar ook de kleine zaakjes die je niet zo snel zou vinden. Je bent ongeveer 2 uurtjes onderweg. Prima activiteit voor aan het einde van de middag. JE BOEKT HEM HIER!

Dit vind je ook leuk
Theatre Row Diner
Lees meer

Theatre Row Diner

Wil je typisch Amerikaans eten in New York? Dan ben je bij de Theatre Row Diner aan 42nd…
De beste bagels in New York
Lees meer

De Beste Bagels in New York

Gebouwen kunnen iconisch zijn, maar in New York is eten dat ook. Er is bepaalde etenswaar waarbij ik…
Magnolia Bakery aan Bleeker Street
Lees meer

Magnolia Bakery

Cupcakes kun je tegenwoordig overal krijgen. Op de hoek van de straat, in de supermarkt, in je lokale…