Big Bus in New York

Als je denkt: ”heb ik dat Big Bus niet ook eens ergens anders gezien?”, dan zou dat zo maar kunnen kloppen! Big Bus tours vind je niet alleen in New York, maar nog 15 andere landen. Een van de beste hop-on hop-off bustours aanbieders dus!

Big Bus in New York

Wat is de Big Bus New York?

Big Bus Tours is een hop-on hop-off principe. Dus je koopt een ticket en je kunt bij verschillende attracties uitstappen, rondkijken en bij de volgende bus weer instappen. Zo weet je zeker dat je ontzettend veel van de stad ziet en dat je eigenlijk geen must-see mist.

De bus zelf is een open dubbeldekker. Je kunt beneden “binnen” zitten en bovenop zit je in de buitenlucht. Je krijgt oordopjes, waarop je tijdens de rit allemaal informatie krijgt over de plekken waar je langs rijdt.

Je hebt zelf de keuze: blijf ik zitten of ga ik uitstappen bij een attractie of must-see. Het is geen probleem om de complete tour te doen en de volledige tijd te blijven zitten.

Waar gaat de bus allemaal langs?

De Big Bus heeft verschillende routes:

  • Uptown loop
  • Downtown loop
  • Brooklyn tour
  • Night Tour

Elke tour, als je hem helemaal uitzit, duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Hoe werkt dat met de tickets?

Tickets kun je natuurlijk in New York kopen bij de bus zelf, maar het is veel handiger om dat van te voren al te regelen. Dat scheelt je een hoop tijd.
Tickets zijn verkrijgbaar in 24uurs, 48uurs en 72uurs varianten. De uren geven uiteraard aan hoe lang je met de tickets in de bus mag ;).

Tickets voor een Big Bus tour in New York kopen?

Je kunt van te voren al je tickets scoren. Scheelt weer een hoop werk als je in New York bent, plus je kunt je dagen nog efficiënter inplannen. Want laten we eerlijk zijn: elke minuut extra in de stad is er weer één! Via onderstaande link regel jij gemakkelijk online je tickets.

KOOP HIER JE TICKETS!

Dit vind je ook leuk
The High Line in New York
Lees meer

High Line Park

Ik hou van boeken kopen over New York en dan het liefst met een hele mooie cover. Hoe…
NBC Studio Tour in New York
Lees meer

NBC Studio’s New York

Er zijn veel dingen iconisch in New York: denk aan de gebouwen zoals The Empire State Building en…