Friends appartement in New York

Er zijn zoveel series en TV programma’s gemaakt over New York en natuurlijk opgenomen in New York. Friends is voor mij wel een van de bekendste en misschien stiekem ook wel de leukste. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft die serie nou niet gezien? Kan je je voorstellen dat het in 2014 al 10 jaar geleden is dat de laatste aflevering van Friends op de Amerikaanse televisie te zien was?

Friends Appartement in New York

Dus als je in New York bent, wil je ook de locatie bezoeken waar de serie zich afspeelt. Nou ja, het appartement wat we soms van de buitenkant voorbij zien schieten. Want de serie is niet echt in New York opgenomen. Sterker nog, ze zijn nog nooit in het appartement geweest wat je van de buitenkant ziet. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik hiermee je droom om zeep help, maar het is wel de waarheid. Ok, dat vergeten we. Het appartement is echt en daar willen we naar toe!

Waar is het appartement?

Het voordeel is dat het Friends appartement zich op een hele leuke locatie bevindt. Dat betekent dat je het prima kan combineren met andere must-sees. Het zit vlak bij de Magnolia Bakery in Greenwich Village. De exacte locatie is op de hoek van Grove en Bedford Streets in Greenwich Village. En als je daar dan toch loopt, kijk direct ook even bij Magnolia Bakery.

Dit vind je ook leuk
Uitzicht van One World Observatory
Lees meer

One World Observatory

Als je dan toch iets op je lijstje moet zetten, is dit misschien wel een van de weinige…
Alles over The Empire State Building
Lees meer

The Empire State Building

Ooit het hoogste gebouw van de wereld, bezongen in meerdere liedjes (die van Alicia Keys is wat mij…
Roosevelt Tram
Lees meer

Roosevelt Tram

Ik heb hoogtevrees. Niet handig als je naar New York wilt, want dan reis uiteraard niet over de…