Helikoptervluchten in New York

Als iets te gek is om te doen, dan is het wel met een helikopter over New York vliegen. Het uitzicht wat je dan krijgt is niet normaal! Dus waar wacht je nog op? Deze moet sowieso op je to-do lijst staan.

Met een helikopter over New York vliegen

Je kunt New York op de standaard manier bekijken: vanaf de grond, vanuit de bus of vanaf een van de hoge gebouwen waar je helemaal naar het hoogste puntje gaat. Maar wil je New York echt eens op een andere manier bekijken, dan maak je een helikopter vlucht over de stad! Als je door de stad loopt, zie je constant de helikopters over de stad vliegen. Het duurde even voordat ik door had dat ook dit een toeristische attractie is geworden. En, als je het geld er voor hebt, een absolute aanrader.

Hoe lang duurt zo’n vlucht?

Een vlucht in een helikopter over New York duurt ongeveer 15 minuten. Dat zijn dat wel direct de 15 meest spectaculaire minuten van je leven (of in ieder geval van je reis naar New York). Je vliegt echt recht boven de stad en zo krijg je de stad op een manier te zien die je nog nooit hebt gezien.

Wat zie ik dan allemaal?

In die 15 minuten gaat de helikopter langs alle sightseeingpunten van New York. Dus denk aan het Vrijheidsbeeld, The Empire State Building, The Chrysler Buidling en zelfs over Central Park! Je ziet alles van boven en je hebt voldoende tijd om hele gave en unieke foto’s te maken.

Waar stap ik op?

De vlucht begint bij het Downtown Heliport van New York, dat is gelegen in de buurt van Battery Park en Wall Street. Na het opstijgen ga je direct langs het World Financial Center, voorbij het Empire State Building, Chrysler Building, Woolworth Building en Met Life Building over Ellis Island en de rivier de Hudson naar de George Washington Bridge. Uiteraard heb je een koptelefoon op (man, wat een herrie in zo’n helikopter!). Niet alleen vanwege het geluid, ook geeft de piloot allemaal informatie over de bezienswaardigheden en verdere vluchtinformatie. Elke plek in de helikopter geeft trouwens een even goed beeld van de stad. Het uitzicht is altijd spectaculair!

Ik wil iets zonder deuren!

Dat kan! FlyNYON biedt je de mogelijkheid om een helikoptervlucht te maken over New York zonder dat de helikopter waar je in zit deuren heeft. Waaaat?!?! Ik het het gedaan en het is echt te gek! Zelfs ik met mijn enorme hoogtevrees. Lees hier alles over mijn helikoptervlucht met FlyNYON New York

IK WIL DAT!

Ja, ik snap dat jij dit ook wilt. Het is niet goedkoop, maar dit is wel een once in a lifetime dingetje. Heb je de mogelijk om het te doen, zet het dan op je to-do lijst van New York. Ik heb een vlucht over New York gedaan met FlyNYON. Lees hier mijn complete belevenis van een helikoptervlucht met FlyNYON.

Een vlucht met een helikopter over New York boek je vanaf 191,27 euro
HELIKOPTERVLUCHT OVER NEW YORK BOEKEN

Dit vind je ook leuk
New York Public Library
Lees meer

New York Public Library

De New York Public Library voelt eigenlijk helemaal niet als een attractie. Want het is natuurlijk nog steeds…
Guggenheim_Museum
Lees meer

Musea in New York

In New York is het niet moeilijk om cultureel te zijn: loop rond, kijk om je heen en…
De leukste markten in New York
Lees meer

Markten in New York

Ik schreef al eerder een stukje over leuke rommelmarkten in New York maar je kunt natuurlijk ook een…