Hotels

Hotel citizenM in New York

Het heeft een tijdje geduurd, maar nu heeft citizenM haar eerste hotel geopend in New York. Op de hoek van Times Square vind je dit nieuwe prachtige hotel. Het bijzondere aan het hotel is dat elke kamer een enorm raam heeft. Het raam loopt van muur tot muur en van vloer tot plafond. Maximaal uitzicht gegarandeerd dus! En je zit natuurlijk ook nog eens op een perfecte plek om je ogen uit te kijken: Times Square.

CitizenM New York

Overnachting in citizenM boeken?
CHECK HIER DE BESCHIKBAARHEID.

Het hotel heeft een luxe uitstraling met mooi ingerichte kamers en voldoende faciliteiten in het hotel zelf. Denk bijvoorbeeld aan een rooftop bar, een eigen sportschool, gratis WiFi, een enorm bed en een heerlijke regendouche. Prijs? Niet eens zo gek. Kamers beginnen bij 199 dollar per nacht.

Wat zit er allemaal in zo’n kamer?

Nou, een klein lijstje:
– XL king-size bedden met donzen kussens
– een raam van muur tot muur (om naar buiten te gluren)
– regendouche tegen jetlags
– gratis wifi (voor Facebook)
– gratis premium tv-zenders zoals HBO
– LED-tv
– Absoluut geen broekenpersen, piccolo’s of andere suffe hotelclichés.
– Wat zegt citizenM zelf

citizenM zegt zelf: we willen dat je je thuis voelt (ook al is dat 5.000 kilometer hier vandaan). We beseffen dat je de slaapkamer thuis vooral gebruikt om te slapen en de rest van de tijd in de leefruimte en keuken te vinden bent. We hebben onze lobby dus zó ingericht, dat het meer voelt als een uitnodigende, gezellige en huiselijke woonkamer. Slim hè? Je hebt misschien niet eens door dat je in een New York City Hotel verblijft. Onze huiskamers zijn ontspannen ruimtes gevuld met boeken, tijdschriften en grappige objecten van over de hele wereld. Je voelt je meteen thuis.

Overnachting in citizenM boeken?
CHECK HIER DE BESCHIKBAARHEID.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Related stories