Lunchen in New York

Na een ochtend wandelen en site-seeting in New York, wordt het tijd voor een lunch. Beetje afhankelijk van hoe groot je ontbijt was, kun je op verschillende plekken heerlijk even bijkomen en eten. Lunchen in New York kun je het beste doen tussen 11:00 en 15:00 uur. Vaak zijn er dan ook speciale lunchmenu’s verkrijgbaar en dat kan weer in de prijs schelen. Uiteraard zijn er een hoop plekken in New York waar je een lunch kan halen, maar hieronder vind je onze favoriete plekken om even bij te tanken.

Lunchen in New York

Le Pain Quotidien New York

Dit hebben we eigenlijk per toeval ontdekt. We waren net naar het Guggenheim geweest en waren op zoek naar een Starbucks om snel een bagel te halen. Maar net op dat moment kun je natuurlijk nergens een Starbucks vinden. We liepen wel langs een LE PAIN QUOTIDIEN! En daar blijken ze echt een perfect lunch menu te hebben. Ze brengen je een mandje met broodjes en lekkere zoetigheden om daar op te doen. Prima lunch om de maag te vullen en je energie weer op het juiste niveau te krijgen. Prima te combineren met een koffie.

Starbucks

Starbucks is een beetje onze favoriete fall-back oplossing. Heb je zin om snel even iets te eten of te drinken? Dan is er eigenlijk altijd wel een Starbucks in de buurt. Ook prima plek om snel even je mail te checken, want ze hebben gratis WiFi. Daarnaast kun je er een bagel halen of een sandwich. Heb je gewoon lekkere trek, dan hebben ze ook een hoop zoetigheid. Voor de lunch is een bagel of sandwich een prima oplossing. Zeker samen met een lekkere vanille late.

Deli’s

New York staat ook bekend om de vele Deli’s die er zijn. Dat zijn winkeltjes waar ze vaak een grote vitrine hebben met veel broodjes en verder achter in de zaak vaak een salade bar. Meestal kun je boven of verder achterin de zaak ook even zitten om je lunch op te eten. Ook goed om te weten: ze hebben vaak een special. Wil je deze? Gewoon vragen om de special!

Wat is jouw favoriete plek om te lunchen?

Dit zijn slechts een paar plekken waar je een prima lunch kunt halen. Uiteraard kun je ook gewoon een restaurantje binnen lopen en ’s middags een wat grotere lunch nemen of zelfs een warme maaltijd. Zit je toch nog een beetje in de Nederlandse sfeer, dan is een bagel of een broodmandje een goede oplossing. Heb jij een nog leukere oplossing voor een lunch in New York? Laat het mij dan weten!

Dit vind je ook leuk
De beste Cupcakes in New York
Lees meer

De Beste Cupcakes in New York

Cupcakes. Die heerlijke luchtige kleine gebakjes. Als je in New York bent, zul je ook merken dat deze…
Gansevoort Market
Lees meer

Gansevoort Market

Als iets hip is op dit moment dan is het wel een vorm van een “foodhal”. Het liefst…