M&M’s World in New York

Alles in New York is groter. Tenminste, zo lijkt het. Dus als je dan op zoek gaat naar M&M’s in New York, dan is dat ook gigantisch! En dan heb ik het niet over de snoepjes zelf, maar wel de winkel op Times Square. Een echte M&M’s Super Store! Sterker nog, het heet officieel M&M’s World. Dat is een bezoekje waard.

M&M Store New York

Alles in alle kleuren en soorten

De winkel op Times Square, die eigenlijk M&M’s World heet, heeft drie verdiepingen en je kunt er echt alles krijgen op wat met M&M’s te maken heeft. Sowieso heb je allemaal grote buizen waarin alle mogelijke versies van M&M’s te vinden zijn. Ook een hele hoop soorten die je nog niet kende. Daar mag je zelf uit “tappen” om later af te rekenen. Maar je hebt ook producten als M&M’s Monopoly, T-shirts, knuffels, sleutelhangers, rugzakken, etc, etc! Bedenk iets en ze hebben het daar met een M&M’s logo er op of in de vorm van je favoriete M&M’s.

Je eigen M&M’s maken!

Wat echt fantastisch is: je eigen M&M’s maken! Je hebt in de winkel een machine waar je je eigen tekst op een M&M’s kan laten zetten. Hoe te gek is dat! En die M&M’s zijn gewoon eetbaar. Een perfect cadeautje om mee naar huis te nemen.

Voor de echte chocoladefreak

De winkel van M&M’s op Times Square is een van de grootste die het merkt heeft. Dus als je in de buurt bent is dit absoluut een bezoekje waard. Ook al ben je geen zoetekauw, het bezoeken van een winkel met 3 verdiepingen alleen maar producten van dat ronde chocolade snoepje is echt fantastisch. En wil je weten wat voor M&M’s jij bent? Ook daar kom je in de winkel achter, want er staat een “wat voor M&M’s ben jij”-machine. Ik was een rode M&M’s…

Dit vind je ook leuk