NBC Studio’s New York

Er zijn veel dingen iconisch in New York: denk aan de gebouwen zoals The Empire State Building en het nieuwe One World Trade Center. Maar ook het eten zoals pizza’s, bagels en cupcakes. Daarnaast natuurlijk de TV programma’s zoals The Today Show en SNL (Saturday Night Live). Heb je altijd al een keertje een kijkje willen nemen in de studio’s? Dat kan!

NBC Studio Tour in New York

Waar zijn de NBC Studio’s?

Als je naar Rockefeller Center gaat, dan sta je eigenlijk midden in het NBC gebeuren. Om je heen zien je de borden hangen, je hebt de fanshop met fan artikelen en je kunt direct kijken in de studio van The Today Show. Als je deze show wel eens op TV hebt gezien, dan weet je dat er achter de presentatoren altijd publiek te zien is die buiten staan. De studio is op de begane grond en als er geen uitzending is, kun je even naar binnen gluren.

De rest van de NBC studio’s zijn ook hier. En wil je alles bekijken, DAN BEGINT JE TOUR OOK HIER.

Wat ga je daar doen?

Je gaat de studio’s in en mag een kijkje nemen in de studio’s van The Tonight Show en Saturday Night Live. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een eigen video op te nemen! Die neem je uiteraard mee naar huis om al je vrienden jaloers mee te maken ;).

Een tour maken met een gids

Heb je de studios gezien? Dan ga je met een gids door New York en bezoek je verschillende locaties waar TV programma’s en films zijn opgenomen. Altijd leuk om locaties te zien die je herkent van je favoriete serie! De tour eindigt in de bar van “How I Met Your Mother”. Nouja, de bar die model stond voor de bar die gebruikt wordt in de serie.

Ik wil die tour!

Wil je deze tour van de NBC Studio’s doen? Dat kan! TICKETS BESTEL JE HIER GEMAKKELIJK ONLINE.
Wel goed om te weten: de complete tour duurt ongeveer 4,5 uur.

Dit vind je ook leuk
De Brooklyn Bridge in New York
Lees meer

Brooklyn Bridge

Bekend van 1001 films en misschien ook wel de bekendste brug van de wereld: de Brooklyn Bridge. Maar…
Friends Appartement in New York
Lees meer

Friends appartement in New York

Er zijn zoveel series en TV programma’s gemaakt over New York en natuurlijk opgenomen in New York. Friends…