Waar krijg je de beste informatie over New York? Van de personen die er al zijn geweest! Mensen die bekend zijn met de stad weten pas echt wat je moet zien en wat je moet doen. Dat is het idee achter We Heart New York: de beste New York tips geschreven door een die-hard New York fan.

Ik heb vaak horen zeggen “Als je naar New York gaat, word je verliefd. Het werkt als een soort verslaving”. Dat leek mij op het eerste moment dikke onzin natuurlijk. Verliefd worden op een stad? Verslaving? Nee, gewoon een gave trip naar een stad waar je een keertje geweest moet zijn. Zo stond New York ook op mijn lijst. Wel hoog in de lijst, eigenlijk gewoon op nummer 1. Maar ik had toch nooit “the balls” om ook echt heen te gaan. Tot oktober 2008.

Siegfried Jongsma We Heart New York

Voor mijn werk mocht in naar een congres in New York. Ik sprong een gat in de lucht! Eindelijk ging ik naar de stad waar ik altijd al een keer naar toe wilde gaan. Vol spanning stapte ik in het vliegtuig (vliegangst) en 8 uur later stapte ik verward weer uit. Als je bij JFK de aankomsthal uitstapt, zie je nog weinig van de bekende skyline. Sterker nog: waar is de stad? Het eerste herkenningspunt is de gele taxi waar je instapt. Met een rotgang werden we de snelweg over geslingerd en langzaam kwam de skyline in zicht. Op dat moment was ik definitief verkocht en begreep ik wat “de anderen” bedoelde met verliefd worden op een stad.

Uiteindelijk werd ik zo verliefd dat ik 2011 terug moest en in 2012, en in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, You Get The Picture. Als het kan: zo vaak mogelijk! Vanuit deze enthousiaste / gekheid heb ik deze site gemaakt, vol met tips over New York. Gewoon, omdat ik zo graag vertel over de stad en omdat ik hoop jouw ook enthousiast te maken met mijn verhalen en belevenissen.

Ik ben Siegfried en in het dagelijks leven heb ik een eigen bedrijf waarin ik advies geef over online marketing. Omdat ik zoveel vragen kreeg over New York, ben ik deze website begonnen. Als een hobby voor mensen die heel graag naar New York willen en willen weten wat je er allemaal kunt doen, wat je echt gezien moet hebben of om gewoon even lekker weg te dromen met foto’s en verhalen. Alle verhalen op de site zijn geschreven uit eigen ervaring. Dat vond ik wel zo eerlijk, want hoe kun je nou enthousiast zijn over iets wat je zelf nog niet gedaan hebt? Mocht je nog vragen hebben, laat het mij gerust weten: SIEGFRIED@WEHEARTNEWYORK.NL