Reisgidsen over New York

Als je dan je reis naar New York hebt geboekt, is het tijd voor ultiem voorpret! Dat betekent op internet zoveel mogelijk to-do’s en must sees opzoeken en natuurlijk een reisgids aanschaffen. Want je kunt New York op de bonnefooi gaan verkennen of je koopt een van onderstaande reisgidsen en plant je reis al een beetje vooruit.

reisgidsen New York

Mijn eerste drie keer in New York had ik ook een reisgids bij me. Verschillende zelfs! Niet omdat ik mijn weg in de stad niet kon vonden, maar om zeker te zijn dat ik niet iets heel leuks zou missen terwijl ik er wel 100 keer langs was gelopen. Sommige reisgidsen hebben ook looproutes en kaarten, zodat je het maximale uit je dag kan halen. En ik moet eerlijk toegeven dat het kopen van een reisgids de ultieme voorpret is. Hieronder een lijstje van mijn favorieten. In willekeurige volgorde!

1. 100% New York

100-New-York-time-to-momo-203x300-2100% New York (of ook time to momo) is een ideale gids vol routes met hele duidelijke kaarten. Een route brengt je in een deel van de stad en zet daar, tijdens je wandeltocht, alle must-sees op een rij. Zo weet je zeker dat je niets mist!

Prijs: € 12,48. KLIK HIER OM 100% NEW YORK TE KOPEN

2. Capitool Hardcover

Capitool New York ReisgidsCapitool is echt de Rolls Royce onder de reisgidsen. Ze kosten iets meer, maar dan heb je ook iets. De ideale reisgids voor ultieme voorpret voor de reis, maar ook als perfecte gids tijdens je tochtjes door New York. Door de uitneembare kaart heb je alle bezienswaardigheden altijd bij de hand.

Prijs: € 27,99. KLIK HIER OM CAPITOOL NEW YORK TE KOPEN

3. National Geographic Reisgids – New York

National Geographic New YorkNational Geographic kennen we natuurlijk allemaal. Super bekend vanwege de mooie beelden die ze altijd opleveren. Dat is bij deze reisgids niet anders. Alleen al door de foto’s raak je super geïnspireerd om de plekken te bezoeken die ze weergeven in deze gids.

Prijs: € 21,99. KLIK HIER OM NATIONAL GEOGRAPHIC REISGIDS TE KOPEN

4. Marco Polo New York

Marco Polo New YorkMarco Polo is een superhandige kleine reisgids met alle informatie die je nodig hebt. Ze zeggen zelf dat ze veel informatie van insiders hebben gehaald, waardoor je vaak verrassende tips krijgt. Daarnaast hebben ze een top 15 gemaakt van alles wat je móet gezien hebben.

Prijs: € 12,95. KLIK HIER OM MARCO POLO NEW YORK TE KOPEN

5. Capitool Compact New York

Capitool New York pocketIk schreef net dat Capitool is echt de Rolls Royce onder de reisgidsen was. Wil je liever de Fiat 500 met de klasse van een Rolls Royce? Dan is de compact versie echt iets voor jou. Zelfde gids, maar dan compacter en tegen een betere prijs!

Prijs: € 11,99. KLIK HIER OM CAPITOOL COMPACT NEW YORK TE KOPEN

Nog veel meer keuze

De reisgidsen die hier boven staan is natuurlijk maar een hele kleine greep uit alles wat je kunt krijgen. Wil je liever zelf ook nog even sneupen tussen alle mogelijkheden in reisgidsen New York? Klik dan hier voor nog meer keuze.

Dit vind je ook leuk
New York verlaten door het Coronavirus
Lees meer

Coronavirus in New York

COVID19 of het coronavirus heeft ook zijn weerslag op je (geplande) reis naar New York. Wat kan wel…
Business Class bij KLM
Lees meer

Business Class naar New York

Ik heb een uitgebreid verhaal geschreven over mijn vliegangst en hoe ik zo comfortabel mogelijk naar New York…