Een stedentrip naar New York staat bij een hoop mensen op de wensenlijst. En wat mij betreft heel terecht. Wat is er nou fijner dan heerlijk een een paar dagen (of misschien zelfs wel weken) wandelen in deze wereldstad. New York heeft voor iedereen wat wils: of je nou de toeristische attracties wil bezoeken of cultuur wilt gaan bekijken in een van de musea. Maar je kunt ook heerlijk uitwaaien op het strand van Coney Island. Reden genoeg om aan de slag te gaan met je stedentrip naar New York, toch?

Stedentrip naar New York

Boeken die handel!

Heb je geen zin om alles zelf uit te zoeken, dan boek je een stedentrip. Dan wordt alles voor je geregeld. Dat zou je bijvoorbeeld bij Expedia kunnen doen. Zij bieden een complete reis aan, waar vlucht, hotel en vervoer voor je is geregeld. De keuze is dan iets meer perfect dan wanneer je alles zelf wilt doen. Ben je van het gemak? DAN ZOU IK EVEN EEN KIJKJE NEMEN BIJ EXPEDIA.

Zelf regelen: vliegticket

Wil je meer flexibiliteit in je reistijden, vertrekpunt en comfort? Dan raad ik je aan om zelf je vliegticket en hotel te regelen. Laten we beginnen met je vliegticket. Er zijn een paar grote aanbieders die op New York vliegen. Laten we beginnen met onze Hollandse trots: KLM. Zij hebben vaak goede deals voor een ticket naar New York. Daarnaast gaan ze vanaf 2018 extra vaak naar New York vliegen, zodat je meer opties hebt in tijden. CHECK DE SITE VAN KLM VOOR DE BESTE DEAL OP DIT MOMENT

Prijzen van vliegtickets vergelijken doe je het makkelijkst via Skyscanner. Gebruik onderstaande formulier om direct jouw beste deal te bekijken:

Zelf regelen: hotel

Heb je je vliegticket gevonden? Dan is het tijd om een hotel te vinden. Daar zijn er heel veel van in New York! In New York verschillende de hotels nog al een beetje van elkaar. Daarom is het goed om de hotels te vergelijken. Ik zou een kijkje op Booking.com nemen. Lekker eindeloos hotels vergelijken en uiteindelijk je beste deal scoren. Ik gebruik ook vaak Booking.com als ik naar New York ga.

Vind jouw favoriete hotel hier:


Booking.com

Klaar voor de reis!

Nou, vliegticket is geboekt, hotel is gereserveerd, je bent er helemaal klaar voor! Misschien kun je je voorpret nog een beetje vergroten door alvast een van de reisgidsen over New York te bestellen. Voorpret is minstens de helft van alle plezier! Dat vind ik dan. Nog een tip: kijk even bij de voordeelpassen. Ga je lang naar New York en wil je veel bekijken, dan is zo’n kaart zeker handig.