Theatre Row Diner

Wil je typisch Amerikaans eten in New York? Dan ben je bij de Theatre Row Diner aan 42nd Street aan het juiste adres. Zowel het menu, de inrichting, als de bediening is über Amerikaans!

Theatre Row Diner

Typisch Amerikaans

Voor een Amerikaans ontbijt moet je voldoende trek hebben. Amerikanen stoppen zonder moeite een dikke stapel American pancakes of een toren van scrambled egg met bacon en aardappelen in hun holle kies. Deze grote porties serveert Theatre Row Diner voor een kleine prijs. Dan is het ook niet zo erg als je wat laat staan ;-). Vooral de American Pancakes zijn erg lekker en die moet je natuurlijk hebben gegeten als je in New York bent!

De inrichting van Theatre Row Diner komt regelrecht uit een Amerikaanse film. Rechthoekige tafels met leren jaren-vijftig bankjes aan beide zijden, waar je zo kunt aanschuiven. Daarnaast heeft Theatre Row Diner een bar waar je als ‘single’ wat kunt eten. Ondanks de standaard inrichting werkt Theatre Row Diner met strakke kleuren en stijlvolle elementen, die de diner net even wat aantrekkelijker maken.

American Pancakes bij Theatre Row Diner

Tot slot, de bediening. Dit vind ik misschien wel het leukste aan de diner. Het is zo heerlijk Amerikaans; bedienden die met een dikke koffiepot rond lopen om klanten bij te schenken. Ik dacht dat dit alleen maar gebeurde in kleinere, boerse steden in Amerika, maar nee, ook in New York kun je op ieder gewenst moment je mok bij laten vullen!

Praktische informatie

Je vindt de Theatre Row Diner aan 424 West 42nd Street. Perfect om even wat te eten voordat je het drukke Times Square op gaat. Was je van plan om na je ontbijt of lunch verder te gaan met de metro? Dan kun je lekker dichtbij opstappen op metro station van 42nd Street – Port Authority Bus Terminal.

Meer info? Ga naar: HTTP://WWW.THEATREROWDINER.COM

Dit vind je ook leuk
Eten in Little Italy
Lees meer

Eten in Little Italy

Toen ik in 2011 in New York was, gingen we eten met “de familie” van een van de…
Magnolia Bakery aan Bleeker Street
Lees meer

Magnolia Bakery

Cupcakes kun je tegenwoordig overal krijgen. Op de hoek van de straat, in de supermarkt, in je lokale…