Voordeelpassen voor New York

Wie wil er nou geen voordeel? Als je toch van plan bent om een paar dagen naar New York te gaan, kan het handig zijn om van te voren een voordeelpas aan te schaffen. Met zo’n pas betaal je een vast bedrag en daarna kun je zo doorlopen bij verschillende attracties in New York. Neem bijvoorbeeld de New York Explorer Pass. Voor 67,98 euro ben je compleet klaar! Zie hieronder de lijst met attracties die vallen onder die pas.

Er zijn verschillende passen beschikbaar, maar de drie die hieronder staan kun je van te voren gemakkelijk online bestellen. Dan ga je helemaal voorbereid aan je trip beginnen. De andere passen kun je niet online kopen en daarom zet ik ze niet in deze lijst. Beide onderstaande passen zijn goede opties!

1. New York Pass

Ga je naar New York om zoveel mogelijk van de topattracties te zien? Dat is de New York Pass een echte aanrader. Je koopt voor een aantal dagen (hoeveel bepaal je zelf) de pas en krijgt daarmee toegang tot meer dan 100 attracties in de stad. Daarnaast krijg je ook nog korting op restaurants en zelfs voorrang bij 15 topattracties. Dus niet in de rij staan, dus nog meer tijd besparen! Hoera!

Hoe werkt de The New York Pass
De New York Pass is eigenlijk een soort chipkaart. Hij pas prima tussen de rest van je bankpasjes. Sterker nog: het is ook gewoon een chipkaart! Elke attractie waar je komt, scant de medewerker je pas en daarmee krijg je toegang. Je koopt een pas dus ook voor een aantal dagen. Hoeveel dagen, dat bepaal je zelf van te voren. Klik hier om je New York Pass te bestellen.

MEER INFO EN KOOP HIER JE NEW YORK PASS GEMAKKELIJK ONLINE.

2. Big Apple City Pass

Zodra je naar New York gaat wil je natuurlijk zoveel mogelijk zien. Het voordeel van een voordeelpas is dat je bijna op alle attracties wel een vorm van korting krijgt. Het nadeel is: je hebt meestal helemaal geen tijd om dat allemaal te doen! Daarom is de Big Apple City Pass een fantastische oplossing. Zij bieden de absolute must-sees aan + transfer van je luchthaven naar je hotel. Dan heb je echt alles wat je sowieso gezien moet hebben in 1 pas. Wil je toch meer, omdat je de tijd hebt: geen probleem? Op alle andere attracties krijg je 20% korting.

Big Apple City Pass

Wat krijg je allemaal?
– Tickets voor de Hop on Hop off Bus (geldig voor 72u)
– Tickets voor het Vrijheidsbeeld en Ellis Island
– Tickets voor de Empire State Building of Top of the Rock
– Airport Transfer vanaf de luchthaven naar het hotel
– 20% korting op alles wat je nog meer wilt doen

Lijkt mij een prima deal toch?

De Big Apple City Pass koop je voor iets meer dan 100 euro. Meer info en het kopen van deze pass doe je hier: MEER INFO EN KOOP NU JE BIG APPLE CITY PASS

3. New York Explorer Pass

In Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden, waarvan New York City toch wel de coolste plek is om te ontdekken. En met de NYC Explorer Pass kies je 3, 5 of 7 plekken uit een lijst van 60 bezienswaardigheden. Zo bespaar je niet alleen moeite, maar ook geld voor bijvoorbeeld een lekkere hotdog. Kies jij voor een van de grote kunstmusea, een speedboot rit, een tour langs Rockefeller en Radio City Music Hall, een fietstour over de Brooklyn Bridge of iets anders?

New York Explorer Pass

Ontdek de Big Apple met deze Explorer Pass. Een New York Explorer Pass koop je vanaf 72,98 euro:
MEER INFO EN KOOP NU JE NEW YORK EXPLORER PAS

Explorer Pass topattracties:

– Guggenheim Museum
– Top of the Rock Observatory
– Yankee Stadium: Classic Tour
– Madison Square Garden: All Access Tour
– Ground Zero Museum Workshop: Hands-On 9/11 Tour
– New York Historical Society Museum
– Brooklyn Museum & Brooklyn Botanic Garden Combo
– Rockefeller Center Tour
– Lincoln Center Tour
– Gossip Girl Sites Bus Tour by On Location Tours
– Radio City Stage Door Tour
– The RIDE
– Luna Park at Coney Island: 4-hour Ride Wristband
– Statue by Night Cruise: New York Water Taxi
– Museum of Sex
– Empire State Building
– Intrepid Sea, Air & Space Museum
– American Museum of Natural History
– The Museum of Modern Art (MoMA)
– The MET (Metropolitan Museum)

Een New York Explorer Pass koop je vanaf 67,98 euro:
KOOP NU JE NEW YORK EXPLORER PAS