Voordeelpassen voor New York

Wie wil er nou geen voordeel? Als je toch van plan bent om een paar dagen naar New York te gaan, kan het handig zijn om van te voren een voordeelpas aan te schaffen. Met zo’n pas betaal je een vast bedrag en daarna kun je zo doorlopen bij verschillende attracties in New York. Neem bijvoorbeeld de New York Explorer Pass. Voor 67,98 euro ben je compleet klaar! Zie hieronder de lijst met attracties die vallen onder die pas.

Er zijn verschillende passen beschikbaar, maar de twee die hieronder staan kun je van te voren gemakkelijk online bestellen. Dan ga je helemaal voorbereid aan je trip beginnen. De andere passen kun je niet online kopen en daarom zet ik ze niet in deze lijst. Beide onderstaande passen zijn goede opties!

1. New York Explorer Pass

In Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden, waarvan New York City toch wel de coolste plek is om te ontdekken. En met de NYC Explorer Pass kies je 3, 5 of 7 plekken uit een lijst van 60 bezienswaardigheden. Zo bespaar je niet alleen moeite, maar ook geld voor bijvoorbeeld een lekkere hotdog. Kies jij voor een van de grote kunstmusea, een speedboot rit, een tour langs Rockefeller en Radio City Music Hall, een fietstour over de Brooklyn Bridge of iets anders?

New York Explorer Pass

Ontdek de Big Apple met deze Explorer Pass. Een New York Explorer Pass koop je vanaf 72,98 euro:
KOOP NU JE NEW YORK EXPLORER PAS

Explorer Pass topattracties:

– Guggenheim Museum
– Top of the Rock Observatory
– Yankee Stadium: Classic Tour
– Madison Square Garden: All Access Tour
– Ground Zero Museum Workshop: Hands-On 9/11 Tour
– New York Historical Society Museum
– Brooklyn Museum & Brooklyn Botanic Garden Combo
– Rockefeller Center Tour
– Lincoln Center Tour
– Gossip Girl Sites Bus Tour by On Location Tours
– Radio City Stage Door Tour
– The RIDE
– Luna Park at Coney Island: 4-hour Ride Wristband
– Statue by Night Cruise: New York Water Taxi
– Museum of Sex
– Empire State Building
– Intrepid Sea, Air & Space Museum
– American Museum of Natural History
– The Museum of Modern Art (MoMA)
– The MET (Metropolitan Museum)

Een New York Explorer Pass koop je vanaf 67,98 euro:
KOOP NU JE NEW YORK EXPLORER PAS

2. New York Pass

Ga je naar New York om zoveel mogelijk van de topattracties te zien? Dat is de New York Pass een echte aanrader. Je koopt voor een aantal dagen (hoeveel bepaal je zelf) de pas en krijgt daarmee toegang tot meer dan 90 attracties in de stad. Daarnaast krijg je ook nog korting op restaurants en zelfs voorrang bij 15 topattracties. Dus niet in de rij staan, dus nog meer tijd besparen! Hoera!

New York Pass voordeelpas

Hoe werkt de The New York Pass
De New York Pass is eigenlijk een soort chipkaart. Hij pas prima tussen de rest van je bankpasjes. Sterker nog: het is ook gewoon een chipkaart! Elke attractie waar je komt, scant de medewerker je pas en daarmee krijg je toegang. Je koopt een pas dus ook voor een aantal dagen. Hoeveel dagen, dat bepaal je zelf van te voren. Blijf je een paar dagen, dan klik je hier om je New York Pass te bestellen. Wil je hem maar voor 1 dag, dan klik je hier om je New York Pass te bestellen.

KOOP HIER JE NEW YORK PASS GEMAKKELIJK ONLINE.