16 MAART GAAT DE PRIJS VAN THE NEW YORK PASS OMHOOG! Bestel je voordeelpas nu nog voor de oude prijs.

Wie wil er nou geen voordeel? Als je toch van plan bent om een paar dagen naar New York te gaan, kan het handig zijn om van te voren een voordeelpas aan te schaffen. Met zo’n pas betaal je een vast bedrag en daarna kun je zo doorlopen bij verschillende attracties in New York. Plus: geen geouwehoer met kaartjes kopen in New York. Dus meer tijd voor de stad! Een win-win-win-win situatie.

Er zijn verschillende passen beschikbaar, maar de drie die hieronder staan kun je van te voren gemakkelijk online bestellen. Dan ga je helemaal voorbereid aan je trip beginnen. De andere passen kun je niet online kopen en daarom zet ik ze niet in deze lijst. Alle onderstaande passen zijn goede opties! Vergelijk ze en kijk welke het beste past bij wat jij wilt gaan doen. Scheelt je gelijk een hoop knaken en dat is altijd fijn!

1. New York Pass

Ga je naar New York om zoveel mogelijk van de topattracties te zien? Dat is de New York Pass een echte aanrader. Je koopt voor een aantal dagen (hoeveel bepaal je zelf) de pas en krijgt daarmee toegang tot meer dan 100 attracties in de stad. Daarnaast krijg je ook nog korting op restaurants en zelfs voorrang bij 15 topattracties. Dus niet in de rij staan, dus nog meer tijd besparen! Hoera!

Hoe werkt de The New York Pass
De New York Pass is eigenlijk een soort chipkaart. Hij pas prima tussen de rest van je bankpasjes. Sterker nog: het is ook gewoon een chipkaart! Elke attractie waar je komt, scant de medewerker je pas en daarmee krijg je toegang. Je koopt een pas dus ook voor een aantal dagen. Hoeveel dagen, dat bepaal je zelf van te voren. Klik hier om je New York Pass te bestellen.

MEER INFO EN KOOP HIER JE NEW YORK PASS GEMAKKELIJK ONLINE.

2. The Sightseeing Pass

De New York Sightseeing Day Pass is een voordelige kortingspas voor New York. Wat maakt deze pas zo anders? Nou, je kiest zelf het aantal dagen dat je hem wilt inzetten. Je bent sowieso een stuk voordeliger uit dan het kopen van allemaal losse tickets. Deze pas is alles wat je nodig hebt en je wandelt zo naar binnen bij een attractie. Je hoeft verder niets meer te betalen! Lekker.


NYC Sightseeing Pass
Hoe werkt het? Nou je koopt een Sightseeing Day Pass voor 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 dagen. Tijdens die dagen kun je onbeperkt bezienswaardigheden bezoeken. Je kunt kiezen uit meer dan 100 attracties en tours, waaronder Top of the Rock (om maar iets te noemen). De complete lijst van bezienswaardigheden, restaurants en overige onderdelen vind je op de site.

MEER INFO EN KOOP HIER JE SIGHTSEEING DAY PASS GEMAKKELIJK ONLINE.

3. New York Explorer Pass

In Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden, waarvan New York City toch wel de coolste plek is om te ontdekken. En met de NYC Explorer Pass kies je 3, 5 of 7 plekken uit een lijst van 60 bezienswaardigheden. Zo bespaar je niet alleen moeite, maar ook geld voor bijvoorbeeld een lekkere hotdog. Kies jij voor een van de grote kunstmusea, een speedboot rit, een tour langs Rockefeller en Radio City Music Hall, een fietstour over de Brooklyn Bridge of iets anders?

New York Explorer Pass

Ontdek de Big Apple met deze Explorer Pass. Een New York Explorer Pass koop je hier:
MEER INFO EN KOOP NU JE NEW YORK EXPLORER PAS

Explorer Pass topattracties:

– Guggenheim Museum
– Top of the Rock Observatory
– Yankee Stadium: Classic Tour
– Madison Square Garden: All Access Tour
– Ground Zero Museum Workshop: Hands-On 9/11 Tour
– New York Historical Society Museum
– Brooklyn Museum & Brooklyn Botanic Garden Combo
– Rockefeller Center Tour
– Lincoln Center Tour
– Gossip Girl Sites Bus Tour by On Location Tours
– Radio City Stage Door Tour
– The RIDE
– Luna Park at Coney Island: 4-hour Ride Wristband
– Statue by Night Cruise: New York Water Taxi
– Museum of Sex
– Empire State Building
– Intrepid Sea, Air & Space Museum
– American Museum of Natural History
– The Museum of Modern Art (MoMA)
– The MET (Metropolitan Museum)

Een New York Explorer Pass koop je hier:
KOOP NU JE NEW YORK EXPLORER PAS